Zalamera B&B

En weekendtur til Valencia er virkelig å anbefale. Enten det er strandferie, storbyferie, en ferie man ønsker å få et lass med ekstra kunnskap eller man bare trenger å komme seg litt bort for å få litt ny inspirasjon. Valencia har mye å by på! Kanskje ikke så rart i og med at det er Spanias tredje største by.

Dersom man ønsker å bo rimelig, for å ha mulighet til å bruke litt ekstra penger på andre ting, er det mange gode løsninger. Airbnb er en ypperlig måte å finne bosted på, ellers finnes det også en rekke rimelige alternativer utenom det private også. Hostels.com og liknende sider finner mange muligheter for en billig penge. For en tusenlapp fikk jeg bo tre netter på et B&B i hjertet av byen, med takterasse like utenfor rommet og kjempehyggelig betjening. Det skal sies at rommet ikke var stort, badet skulle deles og at sengen kanskje var litt hard, men det gjorde ingenting. Hadde stor nok plass, badet for meg selv hele helgen og sengen var ikke verre enn at jeg klarte meg utmerket i tre netter.

 

«For en tusenlapp fikk jeg bo tre netter på et B&B i hjertet av byen, med takterasse like utenfor rommet og kjempehyggelig betjening.»

Så, hva bør man gjøre på en weekendtur? Det første jeg vil anbefale er så klart å spise paella. Paellaen kommer fra Valencia og er en av Spanias nasjonalretter. Det andre jeg vil anbefale er å dra til kunst- og forskningsbyen. I hemisfèric kan du se 3D-filmer og digitale animasjoner på et hvelvet IMAX-lerret. Den halvkuleformede bygningen som speiler seg i vannet, minner om et gigantisk øye. På forskningsmuseet får du ny kunnskap og funfacts om blant annet kroppen, verdensrommet, strømmen og teknologien. Dette er langt i fra et kjedelig museum, her kan til og med rebelske ungdommer kose seg, det er jeg sikker på. Oceanogràfic, europas største akvarium er også verd å få med seg. Gå gjennom den undersjøiske tunellen og se haier og rekke andre arter svømme over deg, spis middag på den undersjøiske restauranten og kos deg med show og mye annet moro. Umbracle ligger i samme område, her kan du beundre arkitekturen til hele komplekset. Umbracle er en gangsti og et utsiktspunkt med gratis adgang der du også finner utendørs kunstutstillinger og en liten botanisk hage. Har du fortsatt tid igjen? Lei en sykkel og nyt byen!

Zalamera B&B
Meget godt renholdGod beliggenhetStor takterasseHyggelig personale
Lite romHard seng
3.6Overall Score
Renhold
Komfort
Beliggenhet
Fasiliteter
Reader Rating 1 Vote

Comments

comments

Translate »