Bodø tilbyr en rekke hoteller, men det er et hotell som skiller seg litt ekstra ut i mengden. Thon Hotel Nordlys har virkelig kjørt på med nordlys som tema, og tapeten på rommene er så vakre. Over sengegavlene er det lysrør som gjør at nordlyset på veggen ser enda mer spennende og reelt ut. Så hvis man befinner seg i Bodø om sommeren og ønsker både nordlys og midnattsol, så er dette det nærmeste man kommer begge deler.

Beliggenheten er helt fabelaktig. Med utsikt over havna, stormen bibliotek, og deler av byen. Her kan man sitte og nyte kaffe eller te til synet av hurtigruten som kommer forbi, båtene i havna, menneskene som kryr på plassen eller bare la tankene fly mens man ser utover havet.

Det ryktes at frokosten på hotellet er kåret til norges beste hotellfrokost, og det ville i såfall ikke vært uten grunn. Her bugner det av alt i fra røkelaks, gravlaks, egg tilberedt på diverse måter, bacon, et hav av oster, salater, frukt, pannekaker, yoghurt med diverse topping, energishots, diverse typer brød, croissanter og mye mye mer! De har til og med en sjokoladefontene. Så det er bare å legge seg tidlig i den nydelige sengen, så man kan nyte en ekstra lang frokost. For her trenger man god tid for å komme igjennom!

Thon Hotel Nordlys
Flott rom med god utsiktUtmerket frokostYpperlig beliggenhetNespressomaskin, vannkoker og diverse te og kaffesorter på rommetTøfler og badekåpeShampoo, balsam, body lotions og såper
5.0Overall Score
Renhold
Komfort
Beliggenhet
Fasiliteter
Frokost
Reader Rating 3 Votes

Comments

comments

Translate »