Dette hotellet finner du på Collins Avenue midt blant en rekke andre hotell og bygninger i den kjente art deco-stilen, midt i hjertet av Miami Beach. Det ligger kun et kvartal unna Lincoln Road, gågaten i Miami Beach som byr på en rekke butikker og restauranter. I tillegg ligger hotellet nærme stranden og en rekke av byens mange nattklubber.

Er du kun innom for en natt eller to og ønsker et rimelig sted å overnatte, er det et helt ok hotell. Er du prippen, er ikke dette hotellet for deg. Både rommet og gangene lukter gammel sigarettrøyk og det er ikke mulighet for å åpne vinduet på rommet. I tillegg virket teppet på rommet litt klissete. Hotellet har kun 2 stjerner, og du får det du betaler for. Rommene er store og badet virker relativt nyoppusset. Hotellet tilbyr også utekjøkken og et stort utendørs svømmebasseng.

Tropics Hotel Miami Beach
Meget god beliggenhetSvømmebasseng og solstoler utenforSafe med plass til laptop på rommetWifi inkludert
Det lukter gammel sigarettrøyk på rommet og i gangeneIkke mulighet for å åpne vinduet på hotellrommetIkke mulig å bestille frokostTeppet på hotellrommet virket klissete
1.6Overall Score
Renhold
Komfort
Beliggenhet
Fasiliteter
Frokost
Reader Rating 1 Vote

Comments

comments

Translate »