Oslo lufthavn og Gardermoen er på mange måter norges kjerne, både når det kommer til reise og konferanse. Med sine 303 flotte dobbeltrom og 15 møterom kan man fly inn på kurs eller til en god natt søvn hos Comfort Hotel Runway før avreise til en ny og spennende destinasjon. Hotellet ligger kun få minutter unna flyplassen og shuttelbussene går med jevne mellomrom til og fra flyplassen.

Selvom hotellet omtrent befinner seg på rullebanen hører man overraskende lite til flytrafikken like utenfor vinduet. Rommene er veldig godt lydisolerte. I tillegg byr hotellet på en rekke fasiliteter, blant annet en nydelig frokost, treningsrom, renseri som tilbyr expressvask, gratis Wi-Fi over hele hotellet, lobbyshop & lobbybar hvor man kan få tak i mat, drikke og nyttige ting, hotellet er i tillegg dyrevennlig for de som ønsker å ha med sine firebente på reise.

I samarbeid med UNICEF bidrar Nordic Choice Hotels til at barn utsatt for menneskehandel får en trygg natts søvn. Bor du flere netter, gir hotellet en donasjon til SWEET DREAMS i stedet for å rengjøre rommet ditt. Dette for å sørge for at så mange barn som mulig får omsorg og skolegang. De hjelper barn som blir seksuelt misbrukt, tvunget til å tigge, tvunget inn i giftemål og utsatt for barnearbeid.

Comfort Hotel Runway
TreningsromModerneRenseriSaunaGratis Wi-FiParkeringsmuligheterGir støtte til veldedig formål
4.9Overall Score
Renhold
Komfort
Beliggenhet
Fasiliteter
Frokost
Reader Rating 3 Votes

Comments

comments

Translate »